Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Introductie


1

Wie is de Mol? Achter de Schermen

Introductie

Wie is de Mol? is een spannend spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders opdrachten uitvoert in verschillende landen.

Achter de Schermen

Het programma wordt gefilmd met een vast team van cameramensen, editors en producers. Achter de schermen gebeurt er veel meer dan je op televisie ziet.

Opnames

De opnames duren vaak maanden en vinden plaats op verschillende locaties over de hele wereld. De deelnemers worden 24/7 gefilmd, waardoor de makers uniek en onverwachts materiaal kunnen vastleggen.

Montage

Na de opnames worden de vele uren aan beeldmateriaal gemonteerd tot een spannende en coherente serie. De makers selecteren de beste momenten en creëren een verhaallijn die de kijkers blijft boeien.

Afgevallen Deelnemers

Iedere week valt er een deelnemer af. Deze afgevallen deelnemers worden geïnterviewd door de presentator en geven hun inzichten en vermoedens over de Mol.

Vragenvuur

Bij het Vragenvuur krijgen de kijkers de kans om hun vragen aan de afgevallen deelnemers te stellen. Hierdoor krijgen ze een kijkje achter de schermen en kunnen ze meer te weten komen over de strategieën en relaties tussen de deelnemers.

Uitgebreide Informatie

Wil je meer weten over Wie is de Mol?? De serie is vanaf zaterdag 6 januari om 20:30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 1. Kijk ook op de officiële website voor extra content, interviews en behind-the-scenes-materiaal.



Pinterest

Comments